Офіційний дилер YAMAHA у Львові «Прокар Лемберг»
Нові моделі Yamaha 2022

29.12.2021

onovlennya-2022-roku

Модельний ряд Yamaha 2022 створений, щоб перенести вас у захоплюючий новий світ, де ви відчуєте новий рівень емоцій та досвіду. І яким би не був ваш стиль їзди, є Yamaha, яка може задовольнити ваше бажання та відкрити справжню свободу.

Hyper Naked 2022

Абсолютно новий MT-10 SP

З 2013 року Dark Side of Japan є джерелом натхнення для розробки моделей Yamaha MT. Для райдерів, що шукають гострих відчуттів. Моделі SP виконані в ексклюзивних кольорах та мають найдосконаліші технічні характеристики. Новий MT-10 SP розроблений для райдерів, яким потрібен найексклюзивніший Hyper Naked з найкращою у своєму класі рамою. Цей байк – перший мотоцикл у світі, оснащений новою підвіскою Öhlins з електронним керуванням.

Детальніше про МТ-10SP   

 

MT-10

The Darkest Energy

Новий мотоцикл MT-10 забезпечує високий крутний момент та неймовірні враження від їзди. Це найдосконаліша модель Hyper Naked із коли-небудь створених Yamaha. Двигун та шасі створені з використанням високих технологій на базі R1, оновлена модель MT-10 забезпечує більше потужності та більше маневреності.

Детальніше про МТ-10   

 

Новий блакитний колір для Hyper Naked від Yamaha

У 2022 році кожен MT в лінійці, за винятком моделей SP, буде доступний у новому кольорі Cyan Storm, з колесами, обробленими чистим блакитним кольором, а сіро-чорний обтічник має блакитні та яскраво-червоні елементи на хвості та повітрозабірнику. Після повної модернізації у 2021 році, під час якої було представлено новий двигун CP3 об'ємом 890 куб. см з більш легкою та компактною рамою, незмінно популярний MT-09 та MT-09 SP преміум-класу будуть доступні у новій версії потужністю 35 кВт до 2022 року.

Детальніше про Hyper Naked   

 

Sport Heritage

Нові XSR700 & XSR700 XTribute

Лінія Yamaha Sport Heritage це сучасні технології та чудовий дизайн з кольоровим рішенням минулого. Yamaha вирішила поєднати історичну модель XSR700 із новими сучасними технологіями та підняти її на новий рівень, гарантуючи, що універсальний характер мотоцикла не буде втрачено. В 2022 року ми знову представляємо XTribute, натхненний легендарною моделлю XT500, найпопулярніший та улюблений мотоцикл. Крім точного дизайну, обидві моделі мають ряд важливих характеристик, завдяки яким його легко полюбити.

Детальніше про новий XSR 700   

Детальніше про новий XSR 700 Tribute   

 

XSR 900

Повернення легенди

XSR900 почувається, як риба у воді, на будь-яких дорогах: на мальовничих серпантинах, прямих відкритих трасах тощо. Мотоцикл оснащено найсучаснішим електронним обладнанням для найвищого рівня керованості в будь-якій ситуації. Потужний 3-циліндровий двигун, спортивний швидкий перемикач передач і система круїз-контролю відкривають перед райдером майже безмежні можливості.

Детальніше про XSR 900   

 

Adventure 2022

2022 Ténéré 700 & Ténéré 700 Rally Edition

Найпопулярніша модель Ténéré 700 продовжиться в 2022 році з низкою нових кольорів. Icon Blue - це новий динамічний колір, натхненний гоночними байками, із синім обтічником та синіми дисками. Midnight Black створює стриманий і похмурий вигляд і відрізняється повністю чорним обтічником із чорними дисками. Модель Ténéré 700 Rally Edition у 2022 році буде доступна у новому кольорі Heritage White з білим обтічником зі знаменитою червоною графікою Yamaha, а також із червоно-чорним сидінням та золотими дисками.

Детальніше про Tenere 700 2022   

Детальніше про Tenere 700 Rally Edition 2022   

 

Supersport 2022

R6 Race

Ідеальний мотоцикл для перемоги!

Цей суперспортивний мотцикл кольору "Tech Black", спеціально розроблений для гоночних трас, вражає своїми видатними спортивними характеристиками - від потужного двигуна об'ємом 599 куб. см до близько розташованої 6-ступінчастої коробки передач і системи Quick Shifter для блискавичної швидкості перемикання на підвищену передачу без перемикання зчеплення. Ідеальний вибір для всіх райдерів!

Детальніше про R6 Race   

 

YZF-R6 GYTR

Неперевершений гоночний мотоцикл

Жоден інший 600cc Supersport не може зрівнятися з Yamaha R6 на гоночних трасах. Це був найуспішніший мотоцикл майже в кожній міжнародній та національній серії гонок Supersport. Після кількох перемог у чемпіонаті WorldSSP за останні роки R6 отримав статус легендарного.

Детальніше про R6 GYTR   

 

YZF-R7

Where the R-world meets Yours

Моделі Yamaha R-серії вже більше 20 років захоплюють тисячі гонщиків. Тепер до серії приєдналася ще одна елегантна модель, покликана познайомити гонщиків нового покоління з R-світом. Швидкий та спритний мотоцикл R7 покликаний об'єднати два світи - спортивний та щоденний, даючи вам можливість як ганяти на треку, так і отримувати задоволення від щоденної їзди в місті.

Детальніше про YZF-R7 2022   

 

Off Road Competition 2022

YZ250F

Tune. Race. Win.

Створений для перемоги мотоцикл YZ250F має в своєму активі низку видатних досягнень, зокрема численні перемоги в Гран-прі MX2, а також серію з 250 титулів в Supercross в США. Завдяки зменшеній непідресореній вазі й удосконаленим характеристикам підвіски ця високотехнологічна спортивна модель забезпечує точніші, швидші й плавніші рухи та завжди націлена на перше місце.

Детальніше про YZ 250F 2022 

Спортивні скутери 2022

TMAX

Беззаперечний король скутерів

Це найпопулярніший спортивний максіскутер у Європі, який б’є рекорди з продажів із моменту виходу моделі в 2001 році. Вже понад 20 років ця модель преміум-класу дарує тисячам водіїв нове захоплююче відчуття повної свободи як на міських вулицях, так і на хайвеї.

Детальніше про TMAX 2022 

 

TMAX TECH MAX

Максимальне задоволення від водіння

Той факт, що більшість людей, які один раз спробували ТМАКС - найуспішніший у Європі спортивний скутер, раз за разом повертаються до нього, якнайкраще характеризує цей максіскутер. Нову спортивну модель розроблено для того, щоб дарувати приголомшливі емоції та насолоду як досвідченим шанувальникам бренду MAX, так і новачкам.

Детальніше про TMAX Tech MAX 2022

 

Міські скутери 2022 року

Усі шанувальники NMAX тепер можуть замовити свій міський скутер не тільки «Power Gray», але й “Milky White” або “Phantom Blue”. І той, кому до вподоби «Tricity 300», має вибір між двома захоплюючими колірними варіантами “Petrol Blue” та “Sand Gray”.

Детальніше